Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της πλατφόρμας Εργασιακής Καθοδήγησης- Μέντορινγκ (https://mentoring.sw.hmu.gr/) που ανέπτυξε η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του ΤΕΒΑ σε συνεργασία με το ΕΛΜΕΠΑ και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 – 14:00.

Σκοπός της εν λόγω πλατφόρμας είναι να βοηθά κάθε ενδιαφερόμενο που αναζητά εργασία να βρει την κατάλληλη γι’ αυτόν καθώς και κάθε επιχείρηση που αναζητά προσωπικό να βρει τους ανθρώπους που χρειάζεται. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες βελτίωσης εργασιακών δεξιοτήτων με τη βοήθεια μεντόρων, αλλά και εργασιακή καθοδήγηση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί και μια σύντομη αναφορά στις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κατά το δυνατόν αύξηση της απασχόλησης και κατά συνέπεια στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας και στην ενίσχυση της κοινωνικής τους ένταξης.

Καλούμε λοιπόν, στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών και φορέων επαγγελματιών καθώς και πολίτες να παρευρεθούν στην παρουσίαση προκειμένου να ενημερωθούν, να εγγραφούν και να διαδώσουν την πλατφόρμα με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή εργοδοτών και υποψηφίων εργαζομένων.