«Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια ευκαιρία να αναλογιστούμε με προσοχή όσα μας επιφύλαξε η χρονιά που πέρασε, αλλά και όσα πετύχαμε με πολύ δουλειά και κόπο μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας μια χρονιά δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα και παραγωγική για το Δήμο μας. Αντέξαμε και ανταποκριθήκαμε επιτυχώς σε μια σειρά προκλήσεων παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας και στον προγραμματισμό που είχαμε θέσει εξαρχής.

Το 2022 βρίσκει το Δήμο Αμαρίου με το πιο πλούσιο εκτεταμένο και στοχευμένο Τεχνικό Πρόγραμμα των τελευταίων ετών, το οποίο αγγίζει τα 16.000.000 €. Σε αυτό το ποσό έρχεται φυσικά να προστεθεί και το πόσο των 2.500.000 € για έργα τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ συνολικά, με σκληρή προσπάθεια, ο Δήμος μας έχει υποβάλει προς ένταξη στο πρόγραμμα έργα προϋπολογισμού ύψους 14.000.000 €.

Σήμερα, στο Δήμο μας εκτελούνται μικρά και μεγάλα έργα τα οποία ξεπερνούν τα 10.000.000 €, ενώ σύντομα αναμένεται να προχωρήσουμε και στη δημοπράτηση νέων έργων. Μεταξύ άλλων εκτελούνται έργα οδοποιίας, ύδρευσης, αποκατάστασης ζημιών, αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων, αθλητικών εγκαταστάσεων, αναπλάσεων, επεκτάσεων ηλεκτροφωτισμού, έργα πολιτικής προστασίας καθώς και οικοδομικά – κτηριακά έργα.

Ευχή όλων μας το 2022 να αποτελέσει μια εξίσου γεμάτη και παραγωγική χρονιά διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο για όλους μας. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία».