Η σύναψη σύμβασης Διαβαθμικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Αμαρίου για τρία έργα της περιοχής εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης που συνεδρίασε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα:
  • Εγκρίθηκε η σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Αμαρίου για την επίβλεψη του έργου: «Κέντρο Πολιτιστικής, Φυσιολατρικής, Αθλητικής και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμαρίου».
  • Εγκρίθηκε η σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αμαρίου για την υλοποίηση της πράξης «Αναπαλαίωση επτά παλαιών βρυσών Δημοτικής Ενότητας Συβρίτου και Δημοτικής Ενότητας Κουρητών Δήμου Αμαρίου».
  • Εγκρίθηκε η σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αμαρίου για την υλοποίηση της πράξης «Έργα διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αγ. Παρασκευής-Αποδούλου, Κουρουτών και Φουρφουρα (με αντικατάσταση -επέκταση δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Αποδούλου) Δήμου Αμαρίου».