Παραδόθηκαν 12 τόνοι ζωοτροφών για τις ανάγκες των κατοίκων των πληγεισών περιοχών

 

Στην παράδοση 12 τόνων ζωοτροφών οι οποίες θα διατεθούν άμεσα στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου Αγίου Βασιλείου προχώρησε το πρωί της Δευτέρας αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρίου και της ΑΜΑΡΙ Μ.Α.Ε. – Ο.Τ.Α.

Μετά το πέρας της παράδοσης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση αναφορικά με τις καταστροφές που υπέστη η ευρύτερη περιοχή, οι οποίες όπως υπογραμμίστηκε έχουν προκαλέσει τεράστιο πλήγμα σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί και τη κύρια πηγή εισοδήματος για την πλειοψηφία των κατοίκων.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός, «με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΑΡΙ Μ.Α.Ε. – Ο.Τ.Α. προχώρησε άμεσα στην αγορά και παράδοση 12 τόνων ζωοτροφών οι οποίες θα διατεθούν ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που το ζωικό του κεφάλαιο βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Η θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου Αγ. Βασιλείου κ. Γιάννη Ταταράκη είναι για εμάς κάτι παραπάνω από αυτονόητη, καθώς ως όμορος Δήμος αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις καταστροφικές συνέπειες που έχει επιφέρει ένα τέτοιας έκτασης φαινόμενο στην περιοχή μας».