Ο Δήμος Αμαρίου, δια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, όπως οφείλει, συμμετέχει στην υλοποίηση του εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου κατά του covid-19, το οποίο υλοποιεί το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Σε αυτή την κατεύθυνση, συμβάλλοντας στο να διευκολυνθούν όσοι δημότες μας επιθυμούν να εμβολιαστούν, την Πέμπτη 15-07-2021 και την Παρασκευή 16-07-2021, στο Περιφερειακό Ιατρείο του Φουρφουρά θα διενεργηθούν εμβολιασμοί (α΄ δόση) με το εμβόλιο της Pfizer.

Οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν τις παραπάνω ημερομηνίες, καλούνται να κλείσουν ραντεβού δηλώνοντας τα απαραίτητα προβλεπόμενα στοιχεία στην Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Αμαρίου, κα. Δημητράκη Ελένη στο τηλέφωνο 28333 40103 και μέσω mail στο: koinwfelisamarioy@gmail.com

Για τον καλύτερο συντονισμό της διαδικασίας ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής ραντεβού ορίζεται η Παρασκευή 9-07-2021

Ο Δήμος Αμαρίου παραμένει αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει και ενισχύει τη δημόσια υγεία παρέχοντας σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν τις εν λόγω μέρες στο Περιφερειακό Ιατρείο Φουρφουρά, δωρεάν μεταφορά κατόπιν συνεννόησης, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Δυνατότητα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι δημότες άνω των 18 ετών.

Κατεβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ