Στην ορκωμοσία οκτώ νέων μόνιμων υπαλλήλων που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Αμαρίου, προχώρησε την Παρασκευή, παρουσία δημοτών και στελεχών του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κα. Σοφία Σταυρουλάκη, ΠΕ Κοινωνιολόγο, την κα. Ελένη Δημητράκη, ΤΕ Κοινωνική Λειτουργό, την κα. Μαρία Βαρούχα, ΔΕ Βοηθό Νοσηλεύτρια, την κα. Κωνσταντία Σχοιναράκη, ΔΕ Βοηθό Νοσηλεύτρια, την κα. Βασιλεία Κυριακάκη, ΥΕ Οικογενειακή Βοηθό, την κα. Δέσποινα Μαρκίδη, ΥΕ Οικογενειακή Βοηθό, την κ. Ερωφίλη Καλογεράκη, ΥΕ Οικογενειακή Βοηθό και την κα. Αγγελική Λίτινα, ΥΕ Οικογενειακή Βοηθό, οι οποίες αναλαμβάνουν υπηρεσία ως επιτυχούσες στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2020.

Με την μονιμοποίηση των οκτώ εργαζομένων αναμένεται να στελεχωθούν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρίου που περιλαμβάνουν τα παρακάτω γραφεία:

  • Γραφείο προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι ΔΕ Κουρητών
  • Γραφείο προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι ΔΕ Συβρίτου,
  • Αυτοτελές γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασία ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς με την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, προχωράμε στην μονιμοποίηση των οκτώ εργαζομένων που υπηρετούν εδώ και κοντά μια εικοσαετία μέσα από διάφορες συμβάσεις στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου μας. Θέλω να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή θητεία, υγεία και δύναμη για τη συνέχιση του σημαντικού και αξιέπαινου έργου τους, καθώς όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, εξυπηρετώντας ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρίες και ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Υπενθυμίζω ότι, μόλις πριν λίγο καιρό, με διαγωνισμό ΑΣΕΠ ενισχύθηκε το μόνιμο προσωπικό του Δήμου μας με δυο ακόμα μηχανικούς και έναν πληροφορικό, ενώ με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών θα προχωρήσουμε σύντομα και στην πρόσληψη ενός ακόμα μόνιμου υπαλλήλου στην ειδικότητα ΤΕ Λογιστή. Θέλω να διαβεβαιώσω το σύνολο του προσωπικού ότι ως Δήμαρχος θα συνεχίσω να στέκομαι έμπρακτα στο πλευρό τους, στηρίζοντας τους με κάθε διαθέσιμο μέσο και με ένα και μοναδικό στόχο, την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας».