Στην ορκωμοσία τριών νέων μόνιμων υπαλλήλων που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Αμαρίου, προχώρησε την Τετάρτη, παρουσία στελεχών του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Ειρηναίο Γερογιάννη, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, τον κ. Σταύρο Ποθουλάκη, ΤΕ Πολιτικό Μηχανικό και τον κ. Σάββα Λεμονάκη, ΤΕ Πληροφορικό, οι οποίοι αναλαμβάνουν υπηρεσία ως επιτυχόντες στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 13Κ/2021 για την πλήρωση 1.468 θέσεων σε Δήμους της χώρας.

Μάλιστα, όπως επισήμανε ο κ. Μουρτζανός, ο Δήμος Αμαρίου αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω από τον ίδιο διαγωνισμό, καθώς με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών θα προχωρήσει η πρόσληψη ενός ακόμα μόνιμου υπαλλήλου στην ειδικότητα ΤΕ Λογιστή.

 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασία ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Δήμο μας, καθώς μετά από σχεδόν 15 ολόκληρα χρόνια προχωράμε στην πρόσληψη τριών νέων μόνιμων υπαλλήλων μέσα από την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ. Δύο έμπειροι μηχανικοί και ένας πληροφορικός αναμένεται να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου μας, συμβάλλοντας περαιτέρω στην υλοποίηση ενός τεκμηριωμένα πλούσιου Τεχνικού Προγράμματος και γενικά στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου. Θέλω να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να έχουν μια ευδόκιμη και παραγωγική θητεία. Τέλος, θέλω να υπενθυμίσω ότι, σύντομα, με την ολοκλήρωση κάποιων απαραίτητων διαδικασιών, στο μόνιμο έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας θα προστεθεί από τον ίδιο διαγωνισμό και ένας υπάλληλος ειδικότητας ΤΕ Λογιστή, ενώ αντίστοιχα, αναμένεται μέσα από άλλη διαδικασία και η μονιμοποίηση οκτώ υπαλλήλων που στελεχώνουν τις υφιστάμενες δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Επιπρόσθετα, έχουν ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο άλλες τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στις ειδικότητες ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού, ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΔΕ Οδηγού, οι οποίες θα πληρωθούν ωστόσο με επόμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Προχωράμε διεκδικώντας, μέσα από τον πολυετή και ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων την σταθερή ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, προκειμένου ένας μικρός και ορεινός Δήμος, όπως ο δικός μας, να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας προς όφελος των συνδημοτών μας».