Κοινή συνεργασία για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων

 

Την βούληση του για στενή και ουσιαστική συνεργασία με γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Αμαρίου, εξέφρασε προς τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. Παντελής Μουρτζανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή, ο κ. Μουρτζανός ευχήθηκε καλή θητεία και δύναμη στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή προκειμένου, όπως ανέφερε, να ανταποκριθεί επιτυχώς στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που του ανέθεσε η Πολιτεία.

Παράλληλα, ο κ. Μουρτζανός ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Παπαδάκη για μια σειρά προβλημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι δημότες του Αμαρίου και απαιτούν, όπως υπογράμμισε, ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και συγκεκριμένο τοπικό επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Από τη πλευρά του ο κ. Παπαδάκης, εξέφρασε την πρόθεση του για συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας με όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου, όπως ανέφερε, να ενισχυθεί η προσπάθεια  να περιοριστούν σημαντικά τα φαινόμενα παραβατικότητας προς όφελος της περιοχής και των δημοτών.