Συνάντηση με τον Ά αντιπρόεδρο του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Νεκτάριο Βιδάκη, σχετικά με τα πεπραγμένα για την υλοποίηση του οράματος της αναβίωσης της Γεωργικής Σχολής των Ασωμάτων πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα. Μαίρη Λιονή ως Πρόεδρος και ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «Δίκτυο Έρευνας και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης Σχολής Ασωμάτων».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βάμβουκας και η Διευθύντρια του φορέα διαχείρισης, κα Ασπασία Σταυρουλάκη.

Κατά την συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην προετοιμασία του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που αναμένεται να συνεδριάσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στις συμβάσεις που εκτελούνται για την περίφραξη της Σχολής, καθώς και στην εκπόνηση των κτηριακών μελετών που ήδη εκπονούνται.

Υπενθυμίζεται ότι εταίροι στην ΑΜΚΕ «Δίκτυο Έρευνας και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης Σχολής Ασωμάτων» είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αμαρίου καθώς και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, που είναι και ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου.

Πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση του Έργου βρίσκονται στη σελίδα: https://www.asomatonresearchcenter.eu/