Η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνει και χρηματοδοτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος για την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας της COVID-19 που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης  με επιστημονικά υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας κα Άννα Ψαρουλάκη.

Το πρόγραμμα είναι επικαιροποιημένο με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ διευρύνεται η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

H εκπαίδευση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας on-line που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας  Κρήτης www.crete.gov.gr

Η εκπαίδευση διαρκεί 14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη- Παρασκευή).

 

Θα πραγματοποιηθούν (3) κύκλοι εκπαίδευσης:
1ος κύκλος: Τρίτη  4 Μαΐου – Παρασκευή 7 Μαΐου
2ος κύκλος: Τρίτη 11 Μαΐου 
– Παρασκευή 14 Μαΐου
3ος κύκλος: Τρίτη 18 Μαΐου
– Παρασκευή 21 Μαΐου

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και απλοί δημότες

Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτείται εξειδικευμένο πρόγραμμα, παρά μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού (Firefox, Chrome).

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης εφόσον παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 60% του χρόνου του σεμιναρίου.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε επιλεγμένες ενότητες επιλεκτικά συγκεκριμένες ενότητες, χωρίς τη λήψη σχετικής βεβαίωσης.

 

Εισηγητές/Εκπαιδευτές: 

  • Μέλη ΔΕΠ/επιστημονικοί συνεργάτες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Εξειδικευμένοι στο αντικείμενο επιστήμονες και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές.
  • Παρεμβάσεις από στελέχη και φορείς στον χώρο της Δημόσιας Υγείας.
  • Παρεμβάσεις από στελέχη και φορείς του τουρισμού και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες Αμαρίου καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο 2833340103, υπεύθυνη Δημητράκη Ελένη, δίνοντας όνομα, επώνυμο, e-mail και το τετραήμερο της επιλογής του.

Η πλατφόρμα αυτόματα αποστέλλει email στον δημότη με τα στοιχεία σύνδεσης του για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.