Ενημερωτική συνάντηση από το Δήμαρχο Παντελή Μουρτζανό

Την πλήρη αντίθεση του στην πρόταση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, περί συγχώνευσης του γυμνασίου Συβρίτου με το αντίστοιχο γυμνάσιο Φουρφουρά, εξέφρασε εκ νέου, σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων, αλλά και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή, αναφέρθηκαν αναλυτικά τα επιχειρήματα και οι ενστάσεις που προβάλει η τοπική κοινωνία και συνοψίζονται στην ομόφωνη γνωμοδοτική απόφαση που έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου και η οποία έχει ήδη γνωστοποιηθεί στο αρμόδιο υπουργείο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μουρτζανός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όλες τις ενέργειες οι οποίες έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα για την αποφυγή μιας ενδεχόμενης συγχώνευσης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών του Δήμου κ. Μανώλη Ψαρουδάκη, καλώντας για ακόμα μια φορά τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου να αποσύρει, εγγράφως, οριστικά και αμετάκλητα την αρχική της πρόταση.