Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το ΚΕΠ 0745 Αγ. Φωτεινής έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης myKEPlive.

Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός σας, μέσω τηλεδιάσκεψης –  βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Ο πολίτης ή επιχειρηματίας εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα (mykeplive.gov.gr) χρησιμοποιώντας του κωδικούς της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ (taxisnet). Μετά την εισαγωγή στην ειδική πλατφόρμα επιλέγει το θεματικό πεδίο υπηρεσιών που επιθυμεί και κλείνει ραντεβού. Κατά την ημερομηνία του προγραμματισμένου ραντεβού ο αιτών επιδεικνύει στον υπάλληλο του ΚΕΠ στοιχείο της ταυτοποίησής του και στην συνέχεια διεκπεραιώνει το αίτημά του.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια των οδηγιών της υπηρεσίας μας σχετικά με τη λειτουργία των ΚΕΠ κατά το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων διασποράς της πανδημίας, κάθε πολίτης για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί σωστά, καλείται να προγραμματίσει το ραντεβού του, είτε μέσω του προγράμματος myKEPlive, είτε μέσω επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2833022070.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού μέσω του προγράμματος myKEPlive εξυπηρετούνται ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
.