Την Τρίτη 20/4/2021 ο Δήμος Αμαρίου πραγματοποίησε διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει του Πάσχα. Ταυτόχρονα διανεμήθηκαν προϊόντα κρεοπωλείου από τη 13η διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Πέραν των εκατό και πλέον προϊόντων που οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου επιλέγουν, επιπρόσθετα παρέλαβαν όλοι ποσότητες αρνιού, αυγών, βαφής αυγών, αλευριού, ζάχαρης αλλά και τσουρεκιού με σκοπό κανένας από τους δικαιούχους να  μη στερηθεί τη δυνατότητα τήρησης των παραδοσιακών εθίμων του Πάσχα.

Στην κατεύθυνση διευκόλυνσης ωφελούμενων που δεν μπορούσαν να παραστούν στους χώρους διανομής, με ευθύνη της αρμόδιας υπηρεσίας, τα προϊόντα παραδόθηκαν στο σπίτι τους με την συνδρομή των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια το φούρνο Μανωλακάκη στο Φουρφουρά για τη χορηγία τσουρεκιών, καθώς και τα s/m του Ρεθύμνου  ΣΥΝΚΑ στην οδό Παπαναστασίου, ΣΥΝΚΑ στην οδό Σταμαθιουδάκη, το ΑΒ Βασιλόπουλος και το παντοπωλείο Διαμαντάκη στο Φουρφουρά όπου στηρίζουν την προσπάθειά μας με την τοποθέτηση ειδικού κουτιού στο χώρο τους για τη δωρεά προϊόντων μακράς διαρκείας υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.